KAJ VAM NUDIMO

Naše podjetje je usmerjeno predvsem v delo z lesom, poleg dejavnosti obdelave lesa vam nudimo tudi transportne storitve.

Trudimo se, da je naša oprema vedno brezhibna in posodobljena. Skrbimo, da imajo naši zaposleni dobre pogoje za delo in ga zato  še bolj vestno opravljajo. Zato vemo, da katerakoli storitev, ki jo nudimo, dosega najvišje standarde kvalitete, kar dokazujejo tudi številni pridobljeni certifikati.

ODKUP LESA

Odkupujemo hlodovino tako iglavcev, kot listavcev.

PREBERI VEČ

RAZREZ LESA

Hlode razrežemo po željah kupca v polizdelke, kot so tramovi, deske, letve. Pakete pripravimo na željo kupca, npr. letvičeno, trdi paket oz. prilagodimo velikost paketa.

PREBERI VEČ

TERMIČNA OBDELAVA LESA

Vse naše polizdelke (trame, deske, letve) in izdelke (palete) lahko termično obdelamo (HT) in sušimo. Pri Upravi Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin imamo
pridobljen certifikat za termično obdelavo palet – Mednarodni standard za fitosanitarne
ukrepe ISPM-15.

PREBERI VEČ

IZDELAVA LESENE EMBALAŽE

Izdelujemo palete različnih dimenzij in debelin. Poleg standardnih
dimenzij izdelujemo tudi palete po posebnih zahtevah kupca.

PREBERI VEČ

STRANSKI PROIZVODI

Ukvarjamo se z nakupom in prodajo lesnih ostankov kot so žamanje in žagovina.

PREBERI VEČ

TRANSPORT

Izvajamo transportne storitve z našim voznim parkom, ki trenutno obsega gozdarska kamiona in vlačilce najvišjih ekoloških razredov EURO 5 in 6. Prevoze izvajamo v notranjem prometu, po vsej Evropi in po državah nekdanje Jugoslavije. Naš vozni park nenehno posodabljamo, naši šoferji se redno izobražujejo, prav tako imamo opravljeno Nacionalno licenco za prevoz blaga v cestnem prometu.

PREBERI VEČ

TRGOVINA

Razni gradbeni material.

PREBERI VEČ